Eltjo van Wijk – M’n Allerbeste Vriend

Eltjo van Wijk – M’n Allerbeste Vriend

Eltjo van Wijk uit Nieuw Roden is enthousiast over zijn nieuwe single ‘M’n Allerbeste Vriend’, hij vertelt:
“Mensen verblijden, entertainen, dat is wat ik altijd al graag deed maar door omstandigheden maak je wel eens andere keuzes en vaak zijn deze keuzes ‘achteraf’ tegennatuurlijk.

Naast mijn gezin was muziek toch wel mijn grootste passie maar door het domweg goed willen doen naar mijn vrouw en daarnaast het bouwen aan een stabiele toekomst had ik mijn passie ‘muziek’ op een laag pitje gezet en bewust gekozen voor de geboden kansen in de jachtbouw, waar ik tot op heden nog met veel plezier werkzaam mag zijn.

Dit alles onder het motto op zoek naar het ideale beeld (huisje, boompje, beestje) zullen we maar zeggen, toen we in 2022 verblijd werden met de geboorte van onze prachtige dochter kreeg dit ideaalbeeld steeds meer vorm. In oktober 2023 was ik met Marco Schuitmaker onderweg naar optredens en vroeg hij: Waarom ga je niet weer lekker zingen, optredens en mensen blij maken? Marco en ik zijn al lang goede vrienden. Ik heb altijd hele erge stemproblemen gehad en door Marco ben ik bij een stemdokter (KNO-arts) terecht gekomen die mijn problemen heeft verholpen. Toen dit verholpen was begon mijn passie voor het zingen bij mij weer heel erg te kriebelen.

Ik weet het nog heel goed dat ik eigenlijk op dat moment voor mezelf heb besloten om toch weer iets te gaan doen met mijn grote passie (muziek en zingen) ofwel mensen verblijden.

Om deze belofte in te lossen en dit, vooral naar mezelf, ben ik begin van dit jaar weer begonnen met zingen en na te denken over nieuwe muziek en vervolgens de studio in gedoken met als uitkomst een geweldig nummer genaamd ‘M’n Allerbeste Vriend’.

Ik ben onwijs trots op het resultaat en het geeft mij veel energie en voldoening dat ik dit weer kan en mag doen, wat ik altijd al graag deed en nu weer doe. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over mijn nummer als ik en spreek tevens de wens uit dat ik jullie graag een keer hoop te ontmoeten bij één van mijn optredens.”

Met dank aan: Nel van Olm

 

Blijf lezen

VorigeVolgende