Sébastiaan – Zoveel smaken

Sébastiaan – Zoveel smaken

Sébastiaan viert op 26 september 2024 zijn 40-jarige artiestenjubileum en speciaal daarvoor lanceert hij een dag eerder zijn nieuwe single ‘Zoveel Smaken’. Sébastiaan omschrijft het nummer als een verrassende niets aan de hand feelgoodplaat met aan het einde een kleine twist erin verwerkt in de vorm van jazz akkoorden. Omdat Sébastiaan graag gebruik maakt van de topmuzikanten uit het netwerk van producer Frank Verkooyen is er deze keer een beroep gedaan op Hubert Heeringa die de prachtige blaaspartijtjes heeft ingespeeld, gitarist Marcel Fisser en achtergrondzangeres Dian Senders. Uiteraard vonden de finale opnames plaats in The Boom! Music Studio o.l.v. Frank Verkooyen. 

Sébastiaan: ‘Ik zie de samenwerking met Verkooyen dan ook als een doorlopende voorstelling. Nadat ik in 2020 besloot om weer nieuwe liedjes op te nemen, kwam ik bij hem terecht. Elk jaar brengen we twee singles uit en ‘Zoveel Smaken’ is dus de negende productie. De verhaallijn heb ik, zoals altijd, zelf bedacht. Ik zing over het grote aantal verschillende smaken, maar omdat ik heel eerlijk en trouw ben, kies ik voor haar omdat zij de lekkerste smaak is. Met andere woorden…dit is goed en dat laten we zo. Qua muziek maak ik ook al een opzetje die ik later samen met Frank uitwerk tot wat het uiteindelijk is geworden.’ 

De single ‘Zoveel Smaken’, uitgebracht door TeamHolland Music, is vanaf 25 september 2024 via streamingsdiensten te beluisteren. De clip of zeg maar liever mini-speelfilm die Sébastiaan met z’n zoon Owen heeft geproduceerd, is te bewonderen op Youtube. Deze is echt de moeite waard om te bekijken. 

Met dank aan: ScorePromotions

 

Blijf lezen

VorigeVolgende