Steef – Een meisje zoals jij

Steef – Een meisje zoals jij

Steef brengt met ‘Een Meisje Zoals Jij’ legendarische piratenplaat opnieuw tot leven

Met trots presenteert Steef zijn nieuwste single ‘Een Meisje Zoals Jij’, een frisse remake van het origineel van de Brabantse band De Willyjo’s. Deze remake is een eerbetoon aan een klassieker uit de piratenmuziek, die dankzij Steef opnieuw de aandacht krijgt die het verdient.

De Willyjo’s, een band die diepgeworteld is in de regio, hebben helaas hun laatste optreden al jaren geleden gegeven, maar hun muziek leeft voort in de harten van velen. Een bijzondere anekdote is dat de band zelfs nog op de bruiloft van Steef’s ouders optrad, waardoor dit nummer voor hem persoonlijk een speciale betekenis heeft. Het lied stond al van jongs af aan op zijn eigen playlists en is nu terug, helemaal opgefrist en klaar om opnieuw het publiek te veroveren.

Samen met producer Manfred Jongenelis heeft Steef de klassieker naar een modern niveau getild. De nieuwe versie van ‘Een Meisje Zoals Jij’ combineert de nostalgie van de originele piratenplaat met een eigentijdse sound die past in de hedendaagse muziekscene. “Ik wil dit nummer nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat het weer een plek krijgt op de huidige playlists”, aldus Steef.

Deze single is Steef zijn tweede release bij het gerenommeerde platenlabel Smaragd Music. Hij hoopt het nummer nog vaak live ten gehore te mogen brengen.

Met dank aan: Nel van Olm

 

Blijf lezen

VorigeVolgende