Andre de Klein – Terug in de tijd

Andre de Klein presenteert met trots zijn nieuwe nummer “Terug in de tijd”.
Het nummer is door live muzikanten ingespeeld en neemt je mee op een mooie muzikale reis.

‘Met mijn nieuwe single “Terug in de tijd” wil ik de mensen meenemen in de tijd waarin we vaak samen in de kroeg zaten om herinneringen te maken’, zegt Andre. ‘Dat gebeurde vaak met een knipoog naar het wachtende thuisfront, doordat men door de gezelligheid de tijd nog wel eens wilde vergeten’. 

‘Aan het nummer werkten een aantal muzikanten mee waar ik zelf erg trots op ben dat ze met mij wilden werken. Zo speelt gitarist Bert Koops van Mooi Wark de gitaarpartijen en staat de vader van Bouke, Jochem Scholten, garant voor het accordeonwerk’. 

‘Maar natuurlijk ben ik ook trots op de overige conservatorium muzikanten, namelijk Roel Kuipers die de drumpartijen verzorgt, Piet Vorenholt die garant staat voor het toetsenwerk, en Andre de Werf laat de basgitaar zijn werk doen. Samen hebben deze mannen de muziekpartijen in de Soundstudio De Koos te Schoonoord ingespeeld en heeft producer Roel Kuipers dit in een geweldig jasje gestoken’, aldus een tevreden Andre. 

Deze nieuwe single “Terug in de tijd” combineert dan ook de authenticiteit van live muziek met een sound van deze tijd en is nu te horen via alle grote streamingplatforms. 

Met dank aan: Willem de Bie

 

Blijf lezen

VorigeVolgende

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *