Jeff van Vliet – Jij bent de mooiste

Wie is de mooiste voor Jeff van Vliet 

Jeff van Vliet is al heel wat jaartjes bezig in muziekland en kennen wij natuurlijk van zijn vele mooie liedjes. Hij zingt prachtige ballads, brengt lekkere feestnummers en komt nu met een heerlijke zomerse uptempo-single “Jij bent de mooiste”. Velen zullen de melodie herkennen van de super hit van ééndagsvlinder “Shake” getiteld “Tu sais je taime” uit 1976.
Jeff heeft er samen met tekstschrijver/componist Bram Koning een eigen draai aan gegeven en het resultaat is een heerlijke single waarvan je meteen blij wordt.

Een prachtig productie welke is opgenomen in de studio van Mario Veltman. De videoclip, gemaakt door Cees Quakkelaar, maakt het verhaal compleet. 

Jeff van Vliet stond altijd bekend als de zingende stratenmaker, maar is een aantal jaren geleden begonnen als zingende kok. Dat hield in dat hij onder het bereiden van een heerlijke maaltijd voor zijn gasten, ook een stukje entertainment verzorgde met zijn kenmerkende stem. 

Jeff heeft inmiddels het roer volledig omgegooid en is hij nu zelf eigenaar van een restaurant waarnaast je heerlijk kunt genieten van het eten , ook kunt genieten van de nummers die ten gehore worden gebracht door Jeff zelf. 

Met dank aan: Willem de Bie

 

Blijf lezen

Volgende

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *